דג אמנון ברוטב עגבניות של לילך
דג אמנון ברוטב עגבניות של לילך
פשוט להכנה ומאוד טעים
רכיבים:
דג אמנון (ניתן לקנות בסופר קפוא בשקית ואקום)
שום
לימון
כוסברה/פטרוזיליה
עגבניות
פלפל גמבה ופלפל חריף (לפי הטעם)
תיבול לפי הטעם: מלח, פלפל שחור, כמון, כורכום, פפריקה חריפה ומתוקה
אופן ההכנה:
מחממים כף שמן בסיר רחב ושטוח ומוסיפים את הגמבות והפלפל חתוכים לרצועות דקים, מוסיפים את השום לפי הטעם ואז את העגבניות מתבלים ומכניסים את הדגים ולמעלה מפזרים פטרוזיליה או כוסברה ומיץ מלימון טרי ומבשלים כ 20 דקות.
כיצד נתייחס?
כל 50 גרם דג אמנון לפני בישול זו מנת חלבון, לארוחת צהריים בתפריט 1200 הכמות 150 גרם דג + מנת פחמימה אורז וסלט ליד - ארוחה מפנקת וטעימה
